maanantai 5. lokakuuta 2009

When you become

Elikkä sunnuntai. Anteeks kun nää mun päivitykset tulee aina päivän tai useamman myöhässä mutta minkäs sille voi, että meen joko aikasin nukkumaan tai sitten unohdan.
Oltiin sunnuntaina Tarun kanssa Paahtimossa. Join ensimmäisen ostetun kahvin koko elämäni aikana. Vaikka laitoinkin siihen tuhdin lorauksen maitoa niin kahvia se silti oli ja maistui jopa siedettävältä. Kyseinen kuppi kahvia oli myös toinen kokonainen kuppillinen/mukillinen kahvia jonka olen kokonaan juonut. Joskus vuonna maaorava maistoin kahvia enkä sen jälkeen ole pitkiin aikoihin. Tossa vuos sitten Maaretilla join yhden mukin ja maku oli kuvottava. Nyt se kuitenkin meni mutisematta ja JOPA nautiskellen alas. Olenpas vanha.

Vaikka Tarun ilme näyttääkin vittuuntuneelta minuun oli meillä silti oikein mukavaa kahvilla. Puhuttiin treffeistä ja baareista.
Siirryttiin Paahtimosta Maaretille katsomaan nauhotettuja Pieni Mereneito sarjoja.
Maaret päätti näyttää meille sen vanhan mökin Pellingissä ( se on pitkällä ) n. 30 min päästä keskustasta + lossimatka. Mökki näytti kotoiselta ja harmittaa, ettei se enään oli heidän käytössään. Vaikka autossa tulikin melko pahat matkapahoinvoinnit ( en ole moneen vuoteen voinut pahoin autossa ) niin oli ihan mukavaa huristella ympäriinäs. Oli mukava olla autossa sisällä koska ulkona oli erittäin kylmää ja märkää.

Räpsäisin vielä kuvan lossin kyydistä. Teille kaikille tietämättömille niin lossi on "lautta". Matka lossillä kestää n 5min elikkä ei mikään hirveä matkustus.
Kuvia ei nyt ole päivän asusta, ei sunnuntain eikä tämän päivän. Kävin juuri kellarissa hieman treenaamassa joten treenikamat eivat varmaan hirveän kuvattavia ole.
Tähän alle kuitenkin webcamilla otettu kuva jotta ette aivan unohda miltä näytän...
Yllättävän freshin näkönen, ottaen huomioon, että juuri 5min ennen kuvaa kömmin jalat tykyttäen portaita ylös.
See you soon !

Ei kommentteja: