lauantai 3. lokakuuta 2009

Move it all around


 Elikkä eilen (perjantaina) lähdettiin sitten Helsinkiin kaveri porukalla. Oli mukava ilta ja toivon samanlaista ( ehkä eri paikoissa ) pian. Eilen vain tajusin selkärankaa riipivän asian. Olen rahaton.

Lauantaina mentiin Nellan kanssa kahvittelemaan Paahtimoon. Viimeisillä senteilläni sain teen ostettua ja sitä siellä sitten nautiskeltiin. Juteltiin kaikesta ja pelastettiin maailmaa.Tämän jälkeen mentiin sitten Paahtimon ulkopuolelle ottamaan muutamat kuvat.


Ja tässä samalla päivän asu. Eli ne stokkalta ostetut ihanat sukkikset, kirppis kengät, äidin vanha vyö, pitkä H&M:n tuubi toppi, KappAhl:ista ostettu ruskea napiton paita ( hmm mitenköhän ton paidan selittäis, viitta hihoilla? ) ja H&M:n musta kauluri.

Tämän jälkeen menin Tarun kanssa keskuspuistoon istumaan. Tekemistä ei keksitty ja kaiken kymyyden ja pimeyden lisäksi taivaalta alkoi satamaan pisaroita hurjaa vauhtia niskaan, joten päätettiin lopettaa ilta lyhyeen.
Tuli vähän vanha akka olo kun ei mitään tekemistä keksitty ja alennuttiin koteihin menoon jo klo 19.-20.00 aikaan.
Kotiin tultua vanhemmatkin muistuttivat tästä alentavasta teosta kysellen ihmeissään, että olenko illan kotona ja ihmetellen, että mitä nyt on tapahtunu, olenko riidellyt Teemun ja kavereiden kanssa.
Siitä tosiaan on kyllä aikaa kun viimeksi lauantaina olen yksin kotona ollut koko illan vanhempien kanssa. Luonnollisesti lukittauduin omaan huoneeseen koneen ja Coca-cola lasin kanssa odottelemaan BB:n alkua.
Onneksi ensi viikolla on Energy ja ei tarvitse muutakuin nauttia ja pitää hauskaa.


Tähän loppuun: Haluaako joku kerto miksi Porvoossa ammutaan raketteja hemmetinmoinen määrä lauantaina klo 21.18?

Ei kommentteja: