torstai 22. lokakuuta 2009

I'll be there

Takas kotimaassa ollaan. koulukin pyörähti käyntiin mukavasti yhdellä tunnilla ja sen tunnin jälkeen alkoi viikonloppu. Meillä on tällä hetkellä meidän koulussa opettajien lomautuksia käynnissä.
Mulla kävi hyvä mäihä; elikkä mulla on vain 1 opettaja koulussa joka taas tarkoittaa sitä, että mulle on vaan 3 tuntia koulua tällä viikolla sitä sen opettajan ainetta, eikä sitten muuten ole koulua ollenkaan.
Noh ensimmäinen tunti oli maanantaina, silloin oli koulussa taksvärkki päivä = ei tarvitse mennä kouluun eikä opettajat merkitse olevasi poissa ( eivätkä edes opeta mitään olennaista ). Seuraava tunti oli keskiviikko aamuna jolloin palasin Tukholmasta enkä ehtinyt tunnille. Viimeinen tunti oli tänään eli torstaina kello yhden aikoihin. Sen jälkeen alkoi sitten viikonloppu. Pelottaa vähän kun nyt on 2 viikkoa vaan lilluttu eteenpäin, eikä panostettu kouluun, että mitenköhän se menee kun lomautukset loppuu.

Olin siis Maanantai illasta keskiviikko aamuun äitini kanssa meidän Tukholmasn reissulla. Shoppasin mukavasti ja koin vaikka mitä uutta.
- Ensimmäistä kertaa laivalla ( jos ei lasketa lapsuutta josta en edes muista mitään )
- Ensimmäinen kerta Tukholmassa
- Ensimmäinen kerta Ruotsissa ( jos ei lasketa muutaman tunnin reissua joskus muutama vuosi sitten Kemin kautta ostamaan karkkia naapurimaan puolelta, eikä edellä mainittuja lapsuus vuosia )
- Join ensimmäistä kertaa alkoholia drinkkiä laivalla
- Sain Antti Tuiskun nimikirjoituksen
- Näin Antti Tuiskun keikan

Elikkä vaikka mitä. Jos tulee tylsä ilta teen ostamistani tavaroista merkinnän, jos en jaksa niin ilmoitan aina päivän asu kuvissa mitkä vaatteet ovat kyseiseltä reissulta.

Tässä tulee muutama kuvaa matkalta.

Ensimmäinen ilta. Oltiin äidin kanssa istuskelemassa iltaa. Join ville vallatonta joka oli melkoisen vahvaa, näemmä laivalla tehdään ensimmäisen tunnin - kahden aikana vahvempia drinkkejä ja laimennetaan niitä iltaa kohden.


Tässä on äitini. Hän juo mansikka-margariitta. Ei ollut hyvää, ei käytetty oikeita mansikoita tekoon.


Tyhmänä ihmisenä unhodin normaalin kameran objektiivini hyttiin joten nähä kuvat on taiteiltu laajakulmalla. Joka tarkoittaa, että zoomaus on lähes olematonta. Pääsin melko eteen tunkemalla ja siitä sai myös hyviä kuvia.


Keikka oli ainakin omasta mielestäni mahtava. Tuiskun lava persoona on niin mahtavaa. Siitä hehkuu nautinto esiintyä. Samaa olen sanonut lempi artististani Pink:istä. Sekin nainen rakastaa esiintyä ja sen näkee.


Tukholma. Siinä niiden kingien linnan edessä otettu kuva, ei vaan se linna näy..


Viimeisenä iltana otettu kuva. Odotetaan, että ranskalainen cabaret esitys alkaa. Esitys oli mahtava. Ei vain täysin aito. Naisilla oli yläosat päällä.


Kokonaisuudessaan olin oikein tyytyväinen reissuun ja toivon, että pääsen saman tyyliselle pian uudelleen.
Nyt voisin vaipua unten maille ja toivoa hartaasti, että huomenna olisi jossain jonkinlaiset juhlat/bileet = mahdollisuus juoda. Jos joku tietää jotain tämän tyyppistä ja kaipaa lisää seuraa, soittakaa minulle. I'll be there.

Ei kommentteja: