tiistai 13. lokakuuta 2009

Let's go back to the start

Tänään oli vuorossa Tarun kanssa kirpputorejen kiertelyä. Noh ei me käyty kun kolmessa paikassa ja mäkin löysin löydettävät jo ekasta paikasta.
Aamu alkoi suht aikasin ottaen huomioon, että on loma. Olin kaupungissa jo ennen klo 12. Siirryttiin sieltä miljoonatorille josta löysin kengät ja farkkutakin. Kierrettiin vielä pelastus armeija ja samaria, Taru löysi cd:n samariasta. Käytiin syömässä ja kun aikamme oltiin istuttu tyhjänpanttina kaupungissa Maaret ja Iina pörhälsi paikalle.
Sain Maaretilta kyydin Katan talon eteen kun kävin moikkaamassa sitä raukkaa joka on joutunut olemaan pakko-pikku veljen- vahtina.
Lähdin siitä sitten kotiin kylmässä tallustelemaan. Nyt on kello puoli 9 ja oon kotona. Tosi surullista. Voisin oikeesti vaan repästä joku päivä ja tehä jotain mut ei vaan tuu mitään mieluista eteen.
Ollaan onneks äidin kaa Tukholmaan lähdössä sunnuntaina tai maanantaina ja Poro tulee perjantaina joten viikonlopusta eteenpäin tulee ainakin olemaan mieluista. Laivalla Tukholmaan mennessä taitaa olla Antti Tuisku esiintymässä. Voisin pyytää nimmarin sen ekaan sinkkuun joka on kauniisti kunniapaikalla kaapissa.

Tähän alas vielä kuvat kirppis löydöistä.

Farkkutakki joka on melko lyhyt elikkä juuri sellainen jollasen haluisin. Siinä on vielä olkatoppaukset ja en nyt tiedä jätänkö ne vai otanko pois. Hintaa oli 3 euroa.

Sitten kengät. Kuva on melko huono. Kengissä oli sisäpohjissa jotain piikkejä joten ne pitää vasaroida veke ja laittaa pohjallinen muuten aivan mahtavassa kunnossa olevat ruskeat ihanat saapikkaat. Hintaa oli 3 euroa.

Ei kommentteja: