tiistai 28. huhtikuuta 2009

Yo quiero verano


Kyllä, Kyllä, Kyllä!
Nyt se on tullu, viimeinkin. Ollaanhan me sitä odoteltukki tässä jo pieni hetki.
Kesä
Kesä
Kesä

Viikonloppuna avattiin kaveriporukalla Maari kausi.
Kaunis kaunis maari.
Kaikille epätietoisille : Maari sijaitsee Porvoossa. Se on puisto porvoon joen vierellä. "Puisto" sisältää puita, nurmikkoa ja mahtavia näkymiä. Maari on tunnettu Porvoon alkoholin käyttö paikka, niin nuorilla kuin vanhoillakin.

Maarin "avajaiset" tarkoittavat aina kesän alkua sillä siellä ei oikein kylmällä, märällä säällä voi olla.
Se tuo sisälle kauniin ja ihanan olon kun saa nurmikolla istua ystävien kanssa ja vain nauttia elämästä.
Ylhäällä olevassa kuvassa on Leo. Ja taustalla Maari.

Oon niin innoissani siitä, että ihan pian on vappu. Vappu, sekin aah tää hyvä aika vuodesta on alkamassa. Mikään ei voi pilata tätä. Ei yhtään mikään. Saan nähdä paljon kavereita. Inhottaa kun normaaleina viikonloppuina kaikki menee eri paikkoihin ja ei ehdi nähdä ketään. Kaikki vaan menee omille teilleen. Sen takia pidänkin juhlapäivistä kuten: Vappu, Kesäloman alku ja Uusivuosi. Tällöin kaikki ovat suunnilleen samalla seudulla ( kaupungin lähistöllä ) ja kävelymatkat kaveriporukasta toiseen eivät ole massiivisia.
En voi hehkuttaa tätä tarpeeksi.

Pyydän muuten anteeksi sitä, etten taaskaan ole vähään aikaan päivitellyt tätä mun blogia. On vähän jäänyt. Kävin lauantaina äidin kanssa itiksessä ostamassa vaatteita. Heti kun ehdin otan niistä kuvia. Rahaa paloin kun viimistä päivää.

2 kommenttia:

oonu kirjoitti...

löytyyks toi maari kuvaus wikipediasta kenties? jos ei löydy nii pitäis löytyy. ja oon muuten ensimmäine sun lukia että MAI :)

oonu kirjoitti...

suuri saavutus :D oon ylpiä itestäni<3