maanantai 11. toukokuuta 2009

I want wings so that everywhere you go i can follow you

Tossa hmm tais olla vapun jälkeinen perjantai oltiin kaveriporukalla taas kerran maarissa. Tämän jälkeen siirryttiin sitten nortskille.
Jotenkin notskilla on mukava olla.
Nuotio lämmittää mukavasti varpaita ja sisältäkin tuntuu lämpimältä. Ystäviä ympärillä ja kaikki on vaan niin hyvin.
Toivoisin vaan, että tää jatkuis.
Kaikki on menossa lukion jälkeen eri paikkoihin ja alkaa pelottamaan, että erkaannun. Itse en juuri erkaantumisen takia haluaisi helsinkiin ammattikorkea koulun haussa muuttaa, vaikka kaiken järjen mukaan, se olis mulle ehdottomasti paras vaihtoehto.
En usko jumalaa, enkä mihinkään muuhunkaan uskontoon tällähetkellä. Olen kehittänyt itselleni oman uskonnon. Sillä ei ole nimeä mutta pähkinän kuoressa asiat menee näin : "Elämästä pitää ottaa kaikki irti nyt kun sitä vielä elää. Elämä saattaa loppua milloin vain ja nyt kun siihen on mahdollisuus on otettava itseämme niskasta kiinni ja vain hypättävä hullultakin tutuviin asioihin mukaan. Tällöin elämä alkaa pikkuhiljaa hymyilemään."
Toinen kuva on Maarista. Kuvassa ovat Leo ja Lare. Tällaisista kuvita mulle tulee aina sellainen " kaikki on hyvin olo" Mikään ei voi mennä pieleen kun maa on vihreä, aurinko laskee kauniisti ja ei ole mihinkään kiire.

Filosofi ja elämänpsykologi Nora kuittaa ja kiittää.

Ei kommentteja: