maanantai 18. toukokuuta 2009

You light me up and shut me down


En taaskaan oo vähään aikaan täällä käyny moikkaamassa. Nyt on luvassa kuvia viime lauantain keikasta.
Elikkä viime lauantaina siis 16.5.2009 oli Porvoon Taidetehtaalla Mallon's klubilla Nuoret Bändit konsertti. Tilaisuudessa esiinty 3 bändiä.
Devon, A Hairs Worth Of Something ja Jane From Jermaine.
Viereisessä kuvassa on viimeinen bändi elikka Jane From Jermaine.
Vokalistina ja kitaristina toimii Felix, bassossa Hannes, toisessa kitarassa Affe ja rummuissa Allu. Jane from jermaine voitti viime syksyn Porvoon bändimestaruudet joka on aika iso juttu.
Täähän käänty ihan mainos puheeks. Noh ne soittaa hyvää musaa, piste. Sitten seuraavaksi voisin pistää A Hairs Worth Of Something:istä jonkun kuvan. Niiden kuvat ei onnistunu läheskään niin mahtavasti kun ekassa kuvassa olevan bändin ja se on harmi. Mutta ens kerralla tiiän sitten paremmin miten kannattaa kuvata, että tulee hyviä kuvia. Varsinkin tollasessa pikku tilassa.

En nyt oikeen tiedä mistä puhuisin sillä ei oikeen osaa sanoa mitään. Noh meillä on nyt koeviikko koulussa ja hullun lainen stressi taas puskee niskaan. En oikeen jaksa keskittyä mihinkään ku kesäloma on niin perkeleen lähellä. Toivotaan, että skarppaus onnistuu edes enään tiistain, keskiviikon, perjantain ja maanantain. Enköhän mä jollain tahdon voimalla jaksa kokeisiin skarpata maanantaihin asti.

Love and peace
till we meet again.

Ei kommentteja: