sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Deep inside

Nyt on viimeinen viikonloppu ennen kesälomaa takana. Mulla on huomenna vielä Ruotsin koe jonka jälkeen on 2 vapaa päivää. Keskiviikkona on tosin ajotunti taas pitkästä aikaa, mennään faijan kanssa tänään vähän harjottelemaan etten ihan blondilta siellä autokoulun tunnilla ole. Torstaina on palautuspäivä koulussa ja duunia 12.00-18.00 seka NUVA:n kokous. Perjantaina vielä palautuspäivää ja sitten lauantaina on juhla joka päättää tämän kevään koulu ahertamisen. Elikkä ei ole mitään kauhean rankkaa viikkoa tulossa.
Nyt tässä kuitenkin tämän viikonlopun kuvia!

Oltiin perjantaina ensin Nikolla katsomassa FC Venusta ja salkkareita jonka jälkeen mentiin Kokkariin pelaamaan vähän beach rantalentistä! Oli mukavaa viettää aktiivinen perjantai ilta.

Mentiin Jaakon ja Johkun kanssa lentiksen jälkeen moikkaamaan ahkeraa Miroa joka kuten kuvasta näkyy tekee rankkaa työtä Porvoon ABC:llä.

Lauantaina istuttiin Katalla iltaa. Kuvassa Tiina.

Johku

Janina

Huomasko kukaan mun MAD SKILLS muokkausta. Tyylikäs tupakan blokkaus... : )


Sunnuntaina eli tänään aikaisemmin päivällä oltiin Katan, Nikon ja Ilarin kanssa pelaamassa katukorista. Oli ihanaa taas pitkästä aikaa pelata koripalloa vaikka kataa vähän sokasinkin naamaan.. joo turpaan vedin, puolustin vain.

Nyt ei tässä postauksessa oikein taaskaan musta ole kuvia, mutta mikäs siinä!

 Hei kuulkaas! Onko teillä jotain ehdotuksia, että minkälaisen postauksen haluatte, että teen? Ei mulla ideat sinänsä loppu ole, mutta jos joku oikein pyytää jonkun tietyn laiska postausta niin se vois vähän antaa mulle puhtia tehdä nopeammin seuraava postais! Eli kertokaa ihmeessa jos on ideoita!

 ¤ Nora

2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

mennään sille uudelle kirppikselle ja siitä hienon postauksen saat kyllä aikaiseksi nooruli, uskoni sinuun on kova.

Nora kirjoitti...

xDDDDD totta totta :D:D