perjantai 14. toukokuuta 2010

Inspiration

Nyt kun mulla ei ole kuvia oikeen mistään niin päätin laittaa vähän mun tän hetken lovereita tähän. Elikkää alotetaan vaikka ihan yksittäisistä vaatekappaleista joita janoan.


Ei ole hajuakaan sopisiko noi ollenkaan, mutta namut ne on kuitenkin. Väri voisi olla valkoinen tai sitten beige. Mutta musta on niin loppuun kulutettu mun vaatekaapissa, että alaosia sillä värillä en ainakaan tarvitsisi yhtään lisää.

Edelliset housut ja tämä bikinin yläosa ovat molemmat GinaTricotin mallistosta. Joku pakkomielle mulle on kyllä nyt tullu noihin olkaimettomiin biksujen yläosiin, voisin hommata sellasia vaikka kaapillisen!

Nämä kengät ovat jotain suurta rakkautta <3 Olisihan se mukava osata tollasilla kävelläkkin mutta aina voi unelmoida. Hintaa ei näissi ollu muistaakseni edes hirveästi, alle 40e Nelly.com:ista!


Wedge kengät on nyt myös jotain jota olen jo tovin halunnut, niillä on helppo kävellä ja ne on niin kauniitakin <3 Tässä on vagabondin mustat kaunokaiset.
Oon melko tyytyväinen tän kevään eri mallistoihin. Housut on rentoja ja värit inhimillisiä, ei samanlaisia kun vuonna nakki ja peruna kun oli pakko pitää neoa joka hemmetin raossa. Se on vaan väärin. 1 asia jonka olen myös huomannut on, että vaatteissa linjat ovat tärkeitä. Melko teräviä leikkauksia, ouduissa ja mielenkiintosissa paikoissa!

Nyt tulee sitten muutama ihan asu kokonaisuus. Kuvassa Mary-Kate Olsen ja noi kengät iskee aika jumalallisesti silmään. Laukku on myös hauska.

Tässä taas sillen Olsen siskoksista toinen versio. Farkkushortsit on aika mahtavaa ja toi panta on jotain jota olen nähnyt useissa suunnissa, se on hauska ja söpö <3

Tässä on asu kokonaisuus jonka löysin Lookbookista. Kuvassa on Sammie Lyla Austraaliasta, korot ja bleiseri natsaa <3

And then, toinen taidokas muija Lookbookista. Olivia L. from LA! 


Noi vikan kuvan leffarit on jotain niin siistiä !


Ei mulla sitten tältä päivältä muuta ! Ulkona paistaa aurinko ja on vapaa päivä ja meikä on sisällä, toisaalta odottelen vain ihmisten soittoja, että tiedän kyllä minne menen mutta aikataulu vain vähän kusee. 
Kaunista kesäpäivää kaikille ! 
 ¤ Nora

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Cool