lauantai 22. toukokuuta 2010

Let's write a song that we can dance to

Ei voi kyllä päivä paremmin alkaa. 
1. Saan nukkua pitkään ja levollisesti
2. Menen heti herättyäni ottamaan aurinkoa ihan rauhassa
3. Isä tuo mulle viikkorahan mutta ilmoitan hänelle, että äiti antoi jo rahaa mulle ja rehellisyydestä saan pitää isänkin rahat
4. Sain kuulla, että vuoden 2011 kesäduuni paikka on lukittu. Mun piträä vain kirjoittaa englanniksi CV ja pieni pätkä siitä millainen ihminen mä olen ja mitä haluan elämältä. Mielenkiintoista muuten, että en ole ikinä kirjoittanut suomenkielistä työhakemusta mutta nyt olen kirjoittamassa jo toista englannin kielistä! Nice. Mulle ilmoitettiin, että se cv ei sinänsä ole tärkeä kuhan nyt muodollisuuden vuoksi teen sen ja annettiin ymmärtää, ettäse duuni on mun. 

Kyseessä on siis 2011 kesän kesäduuni Jersey saarella joka on siis yksi Britannian saarista. Todellisuudessa se kumminkin sijaistee paljon lähempänä Ranskaa kuin Britanniaa mulla what can you do? Ranskan osaaminen ei kuitenkaan oo mulla tähän työhön velvoita koska saarella puhutaan kuitenkin suurimmaksi määrin vain englantia. 
Ja kohokohta on se, että tämän 2011 kesän jälkeen mulla on englannin kirjoitukset, onko parempaa tapaa luke kirjoituksiin kuin elää miltein hieman yli 2kk englannissa ? Enpä usko. Mun pomo siellä ei edes osaa suomea joten englannin puhuminen on kokoaikaista. Työni on siis paikallisessa Hotelli/ravintolassa. Palkan takia en sinne mene vaan kokemuksen. Onhan se aika hienoa, että hakiessa myöhemmin jonnekkin ravintolaan voi sanoa, että oli Porvoon seurahovilla ja englannissa hotelli/ravintolassa töissä aikaisemmin.
Muutama kuva saarelta :


Ei mulla muuta ollutkaan, halusin vaan tulla hehkuttamaan jonnekkin <3
 ¤ Nora

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oho! mitenkä tonne pääsit duuniin? minkä kautta?

Nora kirjoitti...

Perhetuttujen tottakai, kai mäki nyt sitten olen yksi näistä elävistä todisteista, että suhteilla pääsee duunin suunnalla pitkälle : ))