sunnuntai 28. helmikuuta 2010

You tell him what he needs

Jotain shokeeraavaa?! Olen taas kipeänä. No paranemaan päin kylläkin, mutta tää hemmetin nenä vaan vuotaa. Vähän sellanen kutina, että laivareissun ilmastointi saattoi vaikuttaa asiaan jotenkin. Joka tapauksessa te jotka ette ole kuulleet koulumme wanhojen risteilystä, olette jääneest paljosta paitsi. Tappeluita käynnistyi, tyttöjä ja poikkia hakattiin ja Hannu pääsi sinne laiva putkaan minna halusikin. Pääsin aamulla super alkoon ja ostin mielyttävän määrän alkoholia mukaan suomeen. Mutta annan taas kuvien puhua puolestani.

Minä ja Johanna
 
Aika huonosti tässä näkyy mun laiva asu, mutta kyseessa oli siis Lindex:istä ostettu musta lyhyt bleiseri jossa oli olkapäissä hopeita niittejä, ja se syksyllä ostettu valkomusta Gina Tricotin mekko.
  
 Aamulla ei sitten ollutkaan mikään Fresh olo ihan kaikilla.

  
Minä, Karo
Laiva reissun jälkeen olin sitten kipeenä muutaman päivän. Lauantaina pääsin kaupungille liikenteeseen ja Nikon kanssa istuttiin hetki kaupungissa ja odotettiin, että päästään Paahtimoon jonne porukalla oltiin menossa.

  

  
 Niko
  
 Sen päivän asu. Love korkkarit andiamosta, Gina tricotin neule, vanha äidin huivi.

  
 Alla on JC:n neule.

  
 Niko ja Nella

 
Paahtimon jälkeen mentiin Nikon, Johannan ja Katan kanssa katsomaan Urkkahallille Tarmon peliä. Jännäks se kävi loppuvaiheessa, mutta Tarmo vei kumminkin voiton. Siirryttii tyttöjen kanssa Johannalle loppuillaks jossa sain muistitikun koneeseen kiinni ja eteeniavautui melkein 2000 kuvaa jotka piti käydä läpi ja poistaa huonot, kääntää osa ja laittaa lopulta photobuckettiin. Ihanaa <3
 Mutta ei tässä tällä kertaa muuta, koulu alkaa pian, huomenna ja tänään menen elokuviin katsomaan Sherlokkia <3
 ¤ Nora

Ei kommentteja: