lauantai 20. maaliskuuta 2010

So if you think

Taas on ollut tässä mukavan kokoinen tauko.
Oltiin eilen Katan kanssa kattomassa Tarmon peliä, vastustajana oli BC Jyväskylä. Loppuvaihees oli hieman tikuta paikat mutta kyllä se Tarmo voiton kuitenkin vei. Tämän jälkeen mentiin keskustaan josta pian tulivat Johanna ja Sandra meidät hakemaan. Sandra pääs just eilen eli perjantaina inssistä läpi ja heti mentiin ajelulle. Hyvin se kuitenkin ajo! Ja oon tosi ylpee, raukka sano matkalla et "sanokaa heti jos teita pelottaa, jos meen liian kovaa" ! Siitä huomaa, että on hyvä kuski!

Tänään on sitten vuorossa Tonyn BDay bailut. Otan kameran mukaan, joten eiköhän viikonlopun aikana tule jo pippaloista hieman kuva materiaalia. Mutta pitemmittä puheitta laitan tähän vähän kuvia eilisestä. ja muutaman muunkin.

Tarmon jengistä otettiin jengikuvaa ennen peliä ja menin itekkin napsasemaan muutaman itelleni.

Okei, tästä mun oli pakko ottaa kuva! Siis onko tää joku uus koripallo muoti? Leggarit miehillä housujen alla. Pakko sanoa, että en oikein pidä tästä. Varsinkin tämän herran kannalta. Ottakaa huomioon myös afro mitä herra kantaa päässää. Joku taitaa yrittää olla jotain muuta mitä on mustilla leggari jaloillaan ja afrollaan...

Kävin vähän ostoksilla tänään ja ostin mm. Mustan bleiserin jossa vuori on musta valko raitaista <3

Mukaan tuli myös 7e maksanut t-paita jonka olkapäissä oli kultaisia melkein jopa "hylsyn" näköisiä koristeita.

Toivotaan, että bileet tolkkisissa, eivät floppaa. Uskon kuitenkin niiden onnistumiseen sillä seura tulee olemaan mahtavaa.
I'm out!

 ¤ Nora

Ei kommentteja: