lauantai 20. helmikuuta 2010

Watch out now

Wanhojen tanssit ovat nyt ohi, vihdoinkin. Sain paljon kehuja mun juonnosta, mutta varmaankin ne oli enemmän sellasia "kohteliaisuuksia" koska omasta mielestä mun ääni värisi ja muutenkin en tiedä.
Mulla ei nyt valitettavasti ole kuvia itse wanhojen tansseista mutta wanhojen Las Vegas bileistä on tässä alla muutama.
Torstaina illalla meillä oli siis wanhojen tanssit, perjantai aamulla oli myös ja perjantaisten aamutanssien jälkeen, siivottiin urkkahallia, siirryttiin Linnajoelle josta keskustaan. 
13.00 mentiin sitten pienellä porukalla syömään wanhojen lounasta Seireeniin. Ei nyt millään pahalla mutta se safka oli täyttä paskaa. Sain sellaisia sitkeitä kanoja joita piti pureskella ihan oikeasti kuin purkkaa.Iljetti.

Tytöt halus välttämättä ottaa yhteiskuvan poliisi herrojen kanssa jotka istuivat parin pöydän päässä ( ja heidän ohi kulkiessani kuulin kun he pilkkasivat imitoimalla jotakuta turkkilaista pitsan pyörittäjää ja naureskelevan)

Sitten olikin aika siirtyä koteihin keräämään kamoja iltaa varten. Siitä 16.00 aikaan lähdettiin Sandran ja Katan kanssa isäni kyydillä Kullooseen päin. Alku-ilta sujui hyvin! Ja tässä tulee muutamia kuvia.

Alkoholia tuli nautittua. 

 Tanssilattialla tuli tanssittua.
  Paikalle tuli mahtavan paljon porukkaa. Kun ottaa huomioon, että Kulloo on 10 km Porvoon keskustasta. Abejakin ilmestyi paikalle, melko mielenkiintoista sillä niillähän on nyt Abien bile viikonloppu baareissa.

Johanna ja Kata
Oli kyllä melko ihana ilta. Vaikka joutuikin paljon juoksemaan ympäriinsä ja loppu-illasta väsyttä aivan toivottomasti.
Aamulla herättiin sitten tilalata toimikunnan kanssa siivoamaan. On se hienoa, että 30 min sen jälkeen kun on herännyt ja on hiemoinen krapula niin on napaan asti lumivalleissa tarpomassa ja keräilemässä tupakan tumppeja ja kalja pulloja. Tosi ihanaa kun jotkut jätkät ( tai todella taitavat muijat) oli hienoja kuvioita tehnyt lumeen. Keltaista lunta ei saa sitten lapsukaiset syödä!

Hieman nyrhi se, että meitä oli siivoamassa niin vähän, mutta se on niiden muiden moka kun ei tullut aamulla siivoamaan, oli sekin kokemus ja muutenkin. 
Nyt on vielä edessä ensi maanantaina wanhojen risteily. Toivotaan, että kaikki pysyy hengissä! 

¤ Nora

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä noita wanhojen bileitten kuvia voi saada?

Nora kirjoitti...

www.photobucket.com
tunnus on clintyclinty ja salasana vilivili, Johanna Kurjelta voi käyä myös kuvia pyytämässä : )