lauantai 25. elokuuta 2012

I think i know

Onpas taas vierähtänyt nopeasti viikot ohi!
Maanantaina mulla alkoi taas koulu ja sen parissa on taas tullu painittua. Kestää aina pieni tovi, että tottuu tähän läksyjen tekoon yms.
Ennen koulun alkamista saatiin kuitenkin nauttia Ilarin kanssa Porvoossa ystävien seurassa Rapujuhlista. Oli ihanaa nähdä taas kaikkien naamoja ja syödä yhdessä. Hostina oli Sampo, joka oli todella kilttiä sillä eihän noi juhlat nyt siistejä ole. Nyt mulla on kuitenkin pieni inspiraatio katkos ja ei meinaa teksti oikein tulla joten tämä saa siis olla kuva painotteinen postaus.


 Luoja sitä rapujen määrää. Onneksi ostettiin Ilarin kanssa vielä juhliin 2 pakettia rapuja lisää sillä kaikki meni ja nopeasti.

 Kauniita Kata ja Karo

 Ei mikään paras kuva koska eihän tuolta pöydän päädystä näe ketään. Puhumattakaan siitä, että pari jätkää joutu istumaan erillisessä lasten "lasten pöydässä" (sillä tohon ei mahtunut) joka ei näy myöskään kuvassa.

 Ilari ja Niko todella asiallisena

 Mun mielestä on ihanaa, että noi pojat uskaltaa halata toisiaan. Joillain suomalaisilla miehillä on paha tapa olla näyttämättä tunteitaan. Vaikkakin humalassa ja tanssahdellen niin silti.

 Kaunis Tanja ja iloinen Niko

 Tottakai koska Tony toi vesipiipun niin piti ottaa pakollinen savukuva

Mä en edes tiedä. Tässä ollaan jo tooodella pikku tunneilla ehkä se selittää jotain. Kyseessä ei siis ollut mikään tappelu vaan ne kieri tossa naurusta, miehet?

Pikkuhiljaa ihmiset alko menemään nukkumaan ja alkoihan se kello olla paljon. Siinä 4-5 paikkeilla menin vielä Ilarin ja muutaman muun kanssa ulos. Sytytettiin Grilliin/Nuotio ja kuunneltiin musiikkia. Sain lainata Tonyn portsari duuni takkia joka oli valtava ja todella kova, mutta lämmitti mainiosti.
5 aikoihin oli sitten pakko luovuttaa ja mennä nukkumaan. Muutamat pysyi kai pystyssä vielä mutta 6 aikoihin kaikki oli jo nukkumassa.

Koko kesän meidän piti Iran kanssa nähdä ja nyt se onnistui. Maanantaina, eli käytännössä koska koulu oli alkanut niin eipä tainnut olla enään kesä. Mutta ei se mitään. Käytiin ensin kahvilla Forumissa, jonka jälkeen mentiin Loisteeseen. Aivan ihana terassi! Sokoksen katolla oleva katto terassi. Miksi mä en ole ollut tuolla aikaisemmin??

Huomattiin, että viinipullot oli todella halpoja joten nakattiin sitten sellainen yhteiseksi. Siinä auringonpaisteessa ja viinin kanssa puheen sorinassa meni mukavasti useampikin tovi.

Joo otettiinhan me nyt vielä toinen pullo sitten siihen päälle, opiskelija elämää..

Ja mansikka margarita. Oli muuten hyvää! Lähdettiin vielä kallioon kurviin yhteen baariin ottamaan muutamat ja mentiin sen jälkeen sitten jo meille yöksi koska seuraavana päivänä oli koulua.

Näin kokkaat humalassa 101 !

Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen, että pääsin taas kouluun ja on tekemistä mutta pieni stressi on niskan päällä kun ei ole vieläkään töitä, mutta pidetään sormet ristissä, jotta jostain nappaisi.

-Nora

Ei kommentteja: