torstai 5. heinäkuuta 2012

Juhannus 2012

 Yes! Finally!! Sain kuvat tänne!
Musta tuntuu, että nykyään aina kun teen postauksen se alkaa pahoittelulla siitä ettei minusta ole vähään aikaan kuulunut. Ja loppuu sillä, että lupaan tehdä muutoksen teoissani. And here we are again!
Jätän siis tutut lätinät sivuun, sillä voitte lukea edellisen kunnon kuva postaukseni alun :D
Mennäänpä siis asiaan. Kesä tuntuu vaan hurhataneen ohi! Vaikka nyt onkin vasta heinäkuun alku niin tästä huolimatta harmittaa. Ilarikin on lähdössä jo ensi maanantaina inttiin, kauhee! Onneks on jälellä vielä 1 viikonloppu ennenkuin tuomionpäivä koittaa... No ei se tule niin kamalaa olemaan! Lyhyt aika ja yksiö kokonaan itselleni.
Mutta mennäänpäs kuvien pariin.


 Tässä unelma kengät Zarasta, joihin rakastuin heti! Oli pakko ne ostaa. Ne oli Ilarin Yo juhlissa päällä ja ei voi muuta sanoa kuin, kauneudesta täytyy kärsiä. Sattu niin perkeleesti. En selvästikkään ole vielä tottunut korkoihin...

 Ja vielä lähikuva, kullanmuruistani <3

 Vaikka ei Porvoossa ollakkaan hirmusti ehditty käydä niin onneksi olen ehtinyt silti nähdä ihanaa Taruani kun siellä ollaan piipahdettu!

 Tässä kuva mun Dressman komistuksesta. Puku ei kyllä ole Dressmannilta mut nam en voi keskittyy ku on mies puvussa edessä. Mistä mä olinkaan puhumassa?

 Sitten Juhannus 2012. Ennenkuin liityttiin muiden ystävien seuraan, vietettiin (ilari,minä) pieni alottelu/grillaus tuokio Janinan ja Miikan kanssa meille.

 Meiltä siirryttiin Aleksille Saksalaan joka oli Host. Takapihalla oli ihanan iso terassi, jossa ilta sitten vierähtikin aamun erittäin pienille tunneille asti...no suurien puolelle se tais mennä!

 Grillissä oli taas vanhat kunnon kaljakanat, todella hyvää mut käy niin sääliks noita kanoja. Toi on vaan väärin!

 Ihana kesä Kata!


 Kaunis Fanny

Kaunis kata ja tosi elegantti Ilari :D

Pihalla oli tosiaan uima-allas johon en itse onnistunut raahautumaan tänä vuonna mutta muut kyllä pulikoi siellä pitkiäkin toveja. Johanna <3

Johanna ja Niko, altaaseen heitettiin aivan mahtava kamera jossa oli vedesnkestävä suojus ja jolla kuvailtiin videota läpi illan. Hetikun jaksan saada videon koneelle niin jaan sen täällä! Se on mahtava!

Yo y mi guapi Karo

Minä ja Ilari, joka näyttää niiiiin innostuneelta <3

Minä ja kauniinpaa kauniinpi Sandra <3

Iltaa myöten alko pimenemään (yötän yö...pfff) Ja silmistä päätellen Karo ja Sandrakin alko olemaan hieman humalassa.

Noh en mäkään selvästi ajokunnossa ollut.

Johanna ja Karo. Noilta naisilta tulee toi pepsodent hymy niin helposti, itse näytän silloin ihan epämuodostuneelta :D

Kyllä, krapula päivä on tässä ylhäällä! Eikö muka ilmeistä huomaa? Juuri leffasta tulleina <3 

Tässä vielä kuva viikonloppua ennen Juhannusta Katalta otettu. Oltiin siellä ennen baaria alottelemassa. Joo mä tiiän oon säälittävä, tuun Helsingistä Porvooseen ja meen baarii..ja vielä Pulseen.... Porvoon baari valikoima on muutenkin niin suppea mutta silti on p a k k o sinne mennä.

Juhannuksen jälkeen käytiin Ilarin kanssa kävelyllä ja mentiin Hotel Torniin kahville. Aivan ihana paikka ja halua todellakin sinne uudelleen!

Gulle leikkas inttiletin... Mut onhan se nyt silti komea <3

Sitten vielä lopuksi ihana Helsinki. Ei oo maailman parhaasta kohdasta otettu mutta Helsinki <3

¤ Nora

Ei kommentteja: