keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Is this the end

Terve kaikki!
Loman viimeiset tunnit ovat nyt edessäni. Huomenna alkaa taas koulu ja näin viimehetkillä alkaa aina kelaamaan lomaa taaksepäin ja muistelemaan mitä tulikaan tehtyä. Ja pakko sano, että ei paljoa. On ollut kylmä ja on ollut tylsää mutta on todellakin ollut hauskojakin hetkiä. En halua valittaa silla kokonaisuudessaan olen tyytyväinen.

Tässä tulee muutama (3) loppu loman asua, en hirveästi ole kuvia ottanut jo tämä on harmi sillä kaunis talvisää on kyllä useasti houkutellut kuvaamaan mutta kylmyys estänyt.


Pääsin helsinkiin shoppailemaan tuossa viime maanantaina ja tässä on 2 ostosta sieltä. Neuletakki 10 e Gina Tricot ( alennuket), Ja vaalean (todella vaalena) punainen t-paita H&M.


 Tässä on syysloman ruotsireissulta ostettu farkkuhame ja H&M neule.

 
 Jim & Jill farkut ja valkoinen (äidin paita) mustan H&M liivin kera.


 
 Käytiin eilen, eli keskiviikkona Katan kanssa katsomanssa Loviisassa Tarmon peliä.

 
Ja aikaisemmin keskiviikkona löysin itselleni vanhojen juhlien juonto kengät <3 kiia&co:sta.


Entpäs sitten tiedä mitä muuta tässä sanoisi. Tuntuu vähän siltä, että näissä mun postauksissa ei oikein ole mitään syvempää sisältöä mutta tämähän on valokuva blogi.
Loppuviikosta tulee sitten varmaan postaus koulu tunnelmista. Nyt on jo niin stressaantunut olo kaiken maailman vanhojen jutuista. Jos joku haluisin vähän auttaa se olisi hienoa koska nyt musta tuntuu, että tulee burn out ihan just tän kaiken kanssa.
Jätän teidän näihin pirteisiin ja mukaviin tunnelmiin!


See you soon
   ¤ Nora

Ei kommentteja: