torstai 12. helmikuuta 2015

And isn't it a little late To start it all again

Huvittuneena lueskelin äsken noita vanhoja postauksiani. "Anteeksi en ole postannut koska en ole ottanut kuvia" toistuu liiankin usein tekstissä.
Ihana ystävättäreni alkoi juuri kirjoittamaan blogia. Sitä lueskellessani nousi kaipuu omaan blogiin ja päätinkin piipahtaa täällä pitkästä aikaa.

Viimeiset 2 viikkoa on kulunut sex and the city sarjan katsomiseen. Koen, että suomennos "sinkkuelämää" ei anna oikeutta sarjalla ja varsinkin kun miettii, että sex and the city ei todellakaan tarkoita samaa kuin sinkkuelämää. Sarjaa katsoessani päälimmäisenä kiinnitin huomiota kerrontaan eli käsikirjoitukseen. Tyyli, jolla Carrie kirjoittaa kolmuniaan nostatti intoani kirjoittaa blogia taas enemmän ja enemmän.

Sama mikä on toistunut edellisissä postauksissani "kamera on pölyttymässä ja siksi en ole ottanut kuvia" toistuu taas. Nyt kuitenkin päätin koittaa jotain uutta. Päätin pyrkiä siihen, että kirjoittaisin enemmän. Postausideoita on paljon ja haluan niistä kaikista kirjoittaa, olen jopa kirjoittanut niitä ylös, jotta muistan kaikki.

"Rehellisyys maan perii."
Kuinka tämän nyt pukisi sanoikis... en halua olla yksi niistä ihmisistä, jotka kirjoittaa pintaraapaisumaisesti (on siinäkin taas sana). Pyrin siihen, että kirjoittaisin rehellisesti vaikka se nyt sen sanottuani jo vähän kaduttaa ja pelottaa mutta yritetään.

Aijon toki kuvia päivittää vieläkin, tosin pääsääntöisesti joko vanhoja kameralla otettuja taikka uusia puhelimella otettuja. Äskeinen riipii ihan sydäntä koska en vihaa mitään niin paljoa kuin huono laatuisia kuvia mutta ehkä voisin opetella ymmärtämään, että itse kuvan kohde on tärkeämpi kuin ulkonäkö.

Kevään aikana minulla on vielä edellä opparin kirjoittaminen, tämä sinulle kuka tätä nyt luetkin tarkoittaa, että edessä on turhautuneisuutta minun osaltani sekä suuri määrä stressiä. Tämä toisinsanoen tarkoittaa siis postausten kannalta, että paineen alla nämä kirjoitukset tulevat olemaan stressin purku putkeni. Kirjoitukset voivat siis olla stressin jopa turhankin tunnelatautuneita. Odotan itsekkin melkeen innolla millaista vuodatusta on edessä.


- Nora

Ei kommentteja: